Répatortás cake pop (sütinyalóka)
sponsored links
Ha a kicsi répát eszik, eszünk mi is. Csak nem pont úgy. De például répatortaként bármikor. Rachel Allen díjnyertes receptje egyszerûen imádnivaló. Na és akkor itt jön be a cake pop projekt. A múltkor már elmondtam, mi a lényeg benne, süti, bonbon, nyalóka egyben. De a legjobb benne, hogy maradék sütiket is újraéleszthetünk ezzel a technikával. Így járt nálunk a répatorta utolsó 2 szelete is. Szétmorzsoltam, összegyúrtam a kencével, amit eredetileg rákanalaztunk (narancsos mascarponekrém), majd a múltkor leírt módon gombócokat söndörgettem belõle, hûtõbe tettem, aztán pálcikára tûztem és csokiba mártottam. Vagyis most nem csokiba, hanem az eredeti amerikai cake popoknál használt candy melts nevû csudacuccba. Tényleg jól használható, de maradok ezután inkább a rendes csokiknál, az ilyen mûanyagokat meg meghagyjuk másnak. A lényeg az, hogy ha maradt egy kis süti és van otthon egy kis krémsajt, mascarpone, netán citrom, narancs, amivel még ízesíteni tudjátok a krémsajtot, akkor simán lehet sütinyalókát készíteni ...