Répatorta vaníliakrémmel, sós karamellel és erdei gyümölcsökkel
sponsored links
Nem nagy újítás ez a korábbi répatortához képest, csak került bele erdei gyümölcs.
A fenti linken leírt recept alapján készült a 2 répatortalap, 2 kakaós piskóta, közé a sós karamell és a megszokott mascarponés vaníliakrém.
A ráadás a 400 g erdei gyümölcs (akkor még fagyasztott volt, de lassan jön a friss), amit 4 ek. cukorral összefõztem nagyjából 5 perc alatt. Minden tortalapra került sós karamell, a párolt gyümölcsbõl egy jó adag (levébõl minimális került rá), illetve a vaníliakrém. Arra figyeltem, hogy a gyümölcsök a torta legszélére ne kerüljenek, hogy egységes fehér maradjon a borítás. A legfelsõ tortalapra értelemszerûen csak vaníliakrém került, abból is kevés, hogy inkább félpucér tortára hajazzon.