Répatorta

2011-09-11

sponsored links


Eddig kétszer ettem répatortát. Egyszer, kb. mikor divatba jött; anyával sütöttük Hát nem ízlett. Nagyon nem... Majd évekkel késõbb kóstoltam egy cukormázas verziót is. A tészta jó volt, de a máz szörnyû. Nem is próbálkoztam vele többet. Aztán az esküvõre répatortát (is) kértek.
A répákat pár nappal elõtte megcsináltam, és naponta többször gyönyörködtem bennük :) 
Azonban, mikor a tésztát készítettem, voltak kétségeim a végeredményt illetõen...Pláne, mikor észrevettem, hogy nem nagyon akar nõni a tészta. (Valószínûleg nem voltam elég óvatos a tojáshabbal) De a végére elszállt minden aggodalmam. A répatorta nagyon-nagyon finom (de tényleg!), és jobban is tetszik ilyen laposan. Mivel van benne anyag rendesen, falatnyi kockákra vágtam. Szerintem nagyon édesek. :)
Ja, és nem elírás, tényleg nincs zsiradék a tésztában - a dió tölti be ezt a szerepet.

Nyárikonyha receptjét dolgoztam át.

Répatorta - 24x37 cm-es tepsihez, 60 db falatnyi kocka ...

Folytats a blogon ... sutisarok.blogspot.com/2011/09/repato...

sponsored links

Keres?s