Répatorta csokoládémázzal
sponsored links
Ahogy nézem mindenki valamilyen répás süti lázban ég. :) A kedves férjem nem szereti a répát, oly annyira, hogy bizonyos leveseknél, ahol nem lehet kiszedésnél kiszûrni a répa darabkákat, az bizony a tányér szélén köt ki. Képes és csinatosan kidíszíti, egy kis gyökérrel kombinálva. Ezzel szemben sütiben jöhetnek azok a zöldségek is amiket nem szeret. Ilyen a cukkini és a cékla is. Egy kedvenc alapanyag hozzáadásával, jelenleg a dió és a csokoládé, elképesztõ finom sütit lehet varázsolni az olyanok számára is, akik nem kedvelik a répát. Én ezzel szemben azért szeretem a zöldséggel készült süteményeket, mert sokáig szaftosak maradnak.
Répatorta csokoládémázzal
Hozzávalók (22 cm átmérõjû tortaformához):
10 dkg zabliszt
10 dkg fehér tönkölybúzaliszt
10 dkg teljes kiõrlésû tönkölybúzaliszt
13 dkg darált dió ...
10 dkg fehér tönkölybúzaliszt
10 dkg teljes kiõrlésû tönkölybúzaliszt
13 dkg darált dió ...