Répakenyér

2015-01-17

sponsored links


Amikor répakenyeret, vagy répatortát sütök, én mindig így készítem, gazdagon, szaftosan, mert mi így szeretjük :) Máz illene a tetejére, vagy valamiféle krém, de nálunk, a családban, azt egyedül csak én szeretem. Ezért csak simán porcukorral megszórva fogyasztjuk.
Hétvégén sütök ilyesmit általában, mert így nemcsak uzsonnára jó, hanem csomagolni is tudom a gyerekeknek, az iskolába.

Hozzávalók:
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg fõtt sárgarépa 
  • 25 dkg cukor
  • 12,5 dkg apróra vágott ananász (konzerv) 
  • 10 dkg kókuszreszelék 
  • 5 dkg durvára vágott dió 
  • 1,5 dl olaj ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2015/01/repake...

sponsored links

Keres?s