Répa-puffancs joghurt mártogatóval
sponsored links
Hozzávalók 2 személyre:
- 15 dkg sárgarépa
- 5 dkg póréhagyma
- 2,5 dkg zabpehely
- 1 tojás
- só, õrölt bors
- kevés apróra vágott petrezselyemzöld
A mártogatóhoz:
- 1,5 dl sûrû natúr joghurt
- 1 evõkanál bazsalikomlevél apróra vágva
- 1 teáskanál extraszûz olívaolaj
- só, õrölt bors
- a sütéshez: 2-3 evõkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük.
- Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, kézzel kisebb fasírtokat formázunk belõle, majd forró kókuszzsíron kisütjük.
- A joghurtot kikavarjuk a hozzávalókkal, majd a répa-puffancsok mellé kínáljuk.
-->