Répa-puffancs joghurt mártogatóval

2017-09-15

sponsored links



Hozzávalók 2 személyre: 

  • 15 dkg sárgarépa
  • 5 dkg póréhagyma
  • 2,5 dkg zabpehely
  • 1 tojás
  • só, õrölt bors
  • kevés apróra vágott petrezselyemzöld

A mártogatóhoz: 

  • 1,5 dl sûrû natúr joghurt
  • 1 evõkanál bazsalikomlevél apróra vágva
  • 1 teáskanál extraszûz olívaolaj
  • só, õrölt bors
  • a sütéshez: 2-3 evõkanál kókuszzsír

Elkészítése: 

  • A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük. 
  • Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, kézzel kisebb fasírtokat formázunk belõle, majd forró kókuszzsíron kisütjük. 
  • A joghurtot kikavarjuk a hozzávalókkal, majd a répa-puffancsok mellé kínáljuk.

-->


Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2017/09/repa-p...

sponsored links

Keres?s