Ráérõs reggelen villás reggeli

2012-03-18

sponsored links


Amikor  azt  mondom, hogy szeretjük a hagymát, talán nem elég pontos a kifejezés. Minden formájában szeretjük, de legfõképpen a sült fajtáját.
Évek óta készítem ezt a sajtos változatot és gyakran virsli nélkül, mert így is elég laktató. Attól is függ persze, mennyi hagymából készül, mert a férfi családtagoknak nagyobb az étvágyuk.
Ha reggel kezdünk hozzá, akkor bizony korán kell kezdeni, vagy bízzunk abban, hogy sokáig alszik a család.
Nálam idõnként elõfordult a reggeli fõzõcskézés, de türelmetlenkedtek a fiúk, ezért, ha elõre tervezek, akkor a hagyma sütését is elõzõ nap elkészítem.
Most is így történt.

A sok-sok hagymát szálasra vágtam és olívaolajon kissé megsózva megpároltam. Most 5 közepes fej hagyma volt amit összevágtam.
Provanszi fûszerkeveréket szórtam rá, de csak módjával, mert ez a hagymás étel nekem ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2012/03/raero...

sponsored links

Keres?s