Rántott õzlábgomba - 4 étel õzlábgombából. 2. rész
sponsored links
A nagy klasszikus õzlábgombából. Mivel az õzlábgomba textúrája egészen hasonló a húséhoz, így szerintem a legkedveltebb õzlábgomba étel.
"Nem nagy ügy elkészíteni", ezt fõképp olyanoktól szoktam hallani egy-egy eljárás kapcsán, akik azért fitymálják a konyhamûvészetet, mert maguk nem veszik a fáradtságot, hogy gyakorolják, de kibicként nagyon okosaknak tartják magukat.
Semmit nem nagy ügy elkészíteni, csak jól kell csinálni, szoktam mondani, hiszen egy szimpla vajas kenyeret is el lehet rontani nem megfelelõ alapanyagokkal és tálalással.
Visszatérve a rántott õzlábgombára, valóban egyszerû az elkészítése, ha elõállítunk hozzá megfelelõ minõségû házi morzsát és a gombafejeket megfelelõen készítjük elõ.
Az elsõ részben írtam, hogy a közepes, közepesen nyílt gombafejeket használtam fel a töltött ...