Rántott sajt minden hétvégén!
sponsored links
Igen, akár minden hétvégén meg tudnám enni.:) Vannak ételek, melyekre nem tudok ráunni! A rántott sajtot gyerekkoromban szerettem meg, egy gyors étteremben ettem elõször City... volt a neve, nem emlékszem pontosan. De a magas székekre, a kis tálcára, a mûanyag evõeszközökre és a nyúlós rántott sajtra igen. Nagyon rég volt, késõbb otthon is készítettük, ahogy a mai napig is. Egyetlen titka van, hogy duplán kell panírozni (liszt-tojás-liszt-tojás-zsemlemorzsa) és nem szabad villával szúrkálni, lapáttal kell kiszedni. Illetve még egy tipp, amit még nem próbáltam, állítólag, ha lefagyasztjuk a sajtot akkor a forró olajban nem lesz ideje megolvadni. Mindig, jó minõségû trappista sajtból készítem, egyszer kóstoltam rántanivaló sajtból is, persze nem ...