Rántott sajt

2012-10-13

sponsored links


Mindig azt hittem, hogy rántott sajtot készíteni valami hatalmas ördöngõsség, mert a szuperügyes nagymamámnak is mindig kifolyt a sajt a panírból így valahogy nálunk lemaradt az étlapról a családi ebédek során. Ennek ellenére nekem már kisgyerekként is nagy kedvencem volt és ha étteremben ettünk, mindig rántott sajtot kértem.

A takarékos konyhán olvastam nem olyan régen, hogy ha dupla panírba forgatjuk és megfelelõen forró olajba tesszük a sajtot, akkor nincs ideje kifolyni. Nos kipróbáltam az elméletet. Bevallom néhány díszpéldánynál így is icipicit megindult a finom olvadt sajt kifelé, de nem volt vészes, így örömmel vettem fel a rántott sajtot is a rendszeresen elkészítendõ ételek listájára. Hiszen olyan egyszerû és finom!

Hozzávalók:

(lehetõleg kemény) sajt de nálam most egyszerûen trappista volt és néhány mini mozzarella golyó
tojás,
1 tányér liszt,
1 tányér zsemlemorzsa ...

Folytats a blogon ... edeskonyha.blogspot.com/2012/10/ranto...

sponsored links

Keres?s