Rántott karfiol és sajttal töltött parizel petrezselymes krumplival

2012-05-05

sponsored links


Az elmúlt hétvégén karfiol levest csináltam, de mivel elég nagy volt így tettem el pár rózsát a mélyhûtõbe belõle. Reszelt sajtból is volt kb. 10 dkg.  így találtam ki a mai ebédünket . Külön külön szerepelnek már a blogban, de  azért beírom!
                                                                               
Hozzávalók:karfiol, 20 dkg. parizel, 10 dkg. sajt, /bundázáshoz: liszt, tojás, só, prézli/ sütéshez olaj. Köretnek: 1/2 kg  krumpli, vöröshagyma, petrezselyem, olaj, kevés pirospaprika.
Elkészítése: enyhén sós vízben megfõztem a rózsáira szedett karfiolt , mikor kihûlt  bepaníroztam liszt, tojás, prézli . Forró olajban kisütöttem. Két szelet parizel közé középre kis csomóban /mivel most reszelt volt a sajtom/ tettem  sajtot és így ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/05/...

sponsored links

Keres?s