Rántott karfiol és sajttal töltött parizel petrezselymes krumplival
sponsored links
Az elmúlt hétvégén karfiol levest csináltam, de mivel elég nagy volt így tettem el pár rózsát a mélyhûtõbe belõle. Reszelt sajtból is volt kb. 10 dkg. így találtam ki a mai ebédünket . Külön külön szerepelnek már a blogban, de azért beírom!
Hozzávalók:karfiol, 20 dkg. parizel, 10 dkg. sajt, /bundázáshoz: liszt, tojás, só, prézli/ sütéshez olaj. Köretnek: 1/2 kg krumpli, vöröshagyma, petrezselyem, olaj, kevés pirospaprika.
Elkészítése: enyhén sós vízben megfõztem a rózsáira szedett karfiolt , mikor kihûlt bepaníroztam liszt, tojás, prézli . Forró olajban kisütöttem. Két szelet parizel közé középre kis csomóban /mivel most reszelt volt a sajtom/ tettem sajtot és így ...