Rántott karalábé sóskamártással

2014-05-19

sponsored links


Rántott karalábét már egyszer készítettem ez most kicsit más.
Hozzávalók: Nagyobb darab karalábénak a fele, liszt, tojás, prézli, szeletelt mandula, olaj a sütéshez. Sóskamártáshoz:1 evõkanál olaj, sóska, 1 evõkanál liszt, 2 dl tej, só, ízlés szerint cukor.
Elkészítése: Karalábét megtisztítottam majd vékony szeletekre feldaraboltam. Edénybe tettem felöntöttem vízzel 1 evõkanál ételízesítõvel kicsit elõfõztem. Ezután lecsepegtettem majd megforgattam lisztbe felvert tojásba és prézlivel összekevert szeletelt mandulába. Forró olajban sütöttem mindkét oldalát majd papírtörlõre pakoltam hogy az olajat felszívja. Sóskát ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/05/...

sponsored links

Keres?s