Rántott hús zöldséges rizzsel, uborkasalátával

2012-12-16

sponsored links

DSCN1957_1.JPG

A rántott hús a sültes tálak elengedhetetlen kelléke, valamint tipikusan a vasárnapi ebéd fõszereplõje.  Ezt az ételt mindenki ismeri, legalábbis a legtöbben úgy vélik. Eredetileg borjúhúsból készül, ám disznóhússal is beéri az átlag magyar ember. Noha a bécsi szeletként híressé lett étel közel sem bécsi találmány, ez semmit sem von le élvezeti értékébõl. Lássunk is hozzá!

Hozzávalók:

-Fél kg rizs

-Egy csomag zöldségmix

-1 kg sertéscomb, lapocka vagy sertéskaraj felszeletelve

-A salátához uborka, pár gerezd fokhagyma, ecet, cukor

-A panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa ...


Folytats a blogon ... aprochef.blog.hu/2012/12/16/rantott_h...

sponsored links

Keres?s