Rántott hús - TIPP
sponsored links
Édesanyám évekkel ezelõtt hallotta ezt az elkészítései, vagy inkább elõkészítési módot egy hentestõl, s mióta kipróbálta, mindig így készül a rántott hús. Ami addig nem is tartozott a család kedvencei közé, szóval érdemes rászánni pár percet elõzõ nap, mert sokkal ízletesebb, és puhább is lesz tõle a hús.
A titok a pácolásban rejlik, a szeleteket (lehet disznó, csirke, pulyka is) besózzuk, aki szereti ételízesítõvel is megszórhatja, közéjük fokhagymát törünk, vagy fokhagyma granulátumot szórunk és így pakoljuk egymásra õket egy tálba, majd nyakon öntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje.
Egy éjszaka elég is neki, vagy akár 3-4 óra. Panírozásnál pedig a ...
Egy éjszaka elég is neki, vagy akár 3-4 óra. Panírozásnál pedig a ...