Rántott hal burgonya salátával
sponsored links
Ez a burgonyasáláta egyszerûbb változata .
Hozzávalók a salátához :
1kg burgonya , 3 közepes fej vöröshagyma , 100g savanyú uborka , ecet , só , cukor
Hozzávalók a rántott halhoz :
Hal / én pangasius-t használtam / , liszt , tojás , prézli , só
A burgonyát héjastól sós vízben megfõzzük , majd hagyjuk kihûlni . Megpucoljuk a megfõtt burgonyát és apróra vágjuk . Megpuculjuk a vörös hagymát és ezt is összevágjuk . A savanyú uborkát is apróra vágjuk , mindent jól összekeverünk . Én a saját kezûleg eltett uborkát használom , és ennek a levével ízesítettem meg . Ha kevés akkor csinálhatunk még rá ecetbõl cukorból és vízbõl egy kis levet , de csak annyit , hogy belepje a lé a krumplis-hagymás-uborka salátánkat . Legalább 3 órára vagy akár egy éjszakára tegyük hûtõbe , hogy az ízek összeérjenek .
A halat kiolvasztjuk és megsózzuk , hagyományos módon bepanírozzuk és bõ olajba kisütjük .
Jó étvágyat
Hozzávalók a salátához :
1kg burgonya , 3 közepes fej vöröshagyma , 100g savanyú uborka , ecet , só , cukor
Hozzávalók a rántott halhoz :
Hal / én pangasius-t használtam / , liszt , tojás , prézli , só
A burgonyát héjastól sós vízben megfõzzük , majd hagyjuk kihûlni . Megpucoljuk a megfõtt burgonyát és apróra vágjuk . Megpuculjuk a vörös hagymát és ezt is összevágjuk . A savanyú uborkát is apróra vágjuk , mindent jól összekeverünk . Én a saját kezûleg eltett uborkát használom , és ennek a levével ízesítettem meg . Ha kevés akkor csinálhatunk még rá ecetbõl cukorból és vízbõl egy kis levet , de csak annyit , hogy belepje a lé a krumplis-hagymás-uborka salátánkat . Legalább 3 órára vagy akár egy éjszakára tegyük hûtõbe , hogy az ízek összeérjenek .
A halat kiolvasztjuk és megsózzuk , hagyományos módon bepanírozzuk és bõ olajba kisütjük .
Jó étvágyat