Rántott csirkemell milánói módra (paleo)

2017-11-23

sponsored links




A rántott hús készülhetett volna sertésbõl, vagy pulykából is, illetve mindenki készítheti a saját kedvenc paleo panírjával. Az enyém most földimandula paníros lett. A receptet hozzá itt találjátok. Az igazi hangsúly a köreten van.

Hozzávalók személyenként:

1 brokkoliszár (karalábé vagy batáta)
1 evõkanál zsír
negyed vöröshagyma
5 dkg gomba
3 dkg sonka
fél dl paradicsomlé
törött bors
kakukkfû
bazsalikom
rozmaring

a tálaláshoz.
reszelt parmezán

A brokkoliszárat vékonyan meghámozzuk. A fás részeket kivágjuk. Spirálvágóval spagettire vágjuk. a zsírban az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kis kockára vágott sonkát. Pár percig pirítjuk. Beletesszük a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk. Ízesítjük kakukkfûvel, bazsalikommal és rozmaringgal. Hozzáadjuk a paradicsomlét. összeforraljuk. Végül a brokkoli spagettit is belerakjuk, amivel már csak addig pirítjuk, amíg a zöldség átforrósodik. Máris tálalhatjuk, kevés parmezánnal megszórva a rántott hús mellé.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s