Rántott csirkemell japán módra (karaage)

2012-10-15

sponsored links

border=

A karaage az a japán sütési mód, amikor elözöleg bepácolt húst vagy halat forró olajban kisütnek. A pác általában szójaszósz, fokhagyma és gyömbér keveréke, a panír pedig burgonyapehely. Anyukám Stahl Juditnál látta ezt a receptet és rögtön adta is tovább nekem. Szupergyors, szuperomlós, szuperfinom.

Hozzávalók:
  • 2-3 db. csirkemell
  • 2 ek. szójaszósz
  • póréhagyma (kb. 15 cm-es darab) vagy újhagyma
  • 2 dundi fokhagyma
  • 5 cm-es friss gyömbér lereszelve vagy 1 kvk. örölt gyömbér
  • burgonyapehely panírozáshoz ...

Folytats a blogon ... borsandpepper.blogspot.com/2012/10/ra...

sponsored links

Keres?s