Rántott camembert bodzalekvárral

2012-11-26

sponsored links


Valamelyik nap olvastam egy blogban, hogy a bodzalekvár tökéletesen kiváltja az áfonyát, mindenhez illik, amit az erdei gyümölcsbõl készült lekvárral szervíroznak. Nekem meg ugye a pincében ott sorakoznak szépen bodzalekváros üvegeim!

Innen már csak egy gyorskeresés a gömbkomputerben (okos kis buksim), és kidobta, hogy: rántott camembert. Nosza!

A kerek sajtokat kettévágtam, tejben megforgattam, majd lisztben. Most jött a tojásfürdõ , majd a prézli, és megint tojás és megint prézli. Magyarán duplán bundáztam, ahogyan az olvadékony sajtokat szokták, ha kirántják. Ezután ment bele a fagyasztóba, mert ez is egy trükk a sajtok rántásánál: a burok megsül, mire a sajt észbe kap, már nem tud kifolyni!

Közben elkészítettem a párolt rizs, ahogyan szoktam: olajon megdinsztelek egy kis fej apróra vágott hagymát, majd arra megy a megmosott bögrényi rizs. Ha kifehéredett, akkor megszórtam ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/Rbhk...

sponsored links

Keres?s