RÁNTOTT CSIRKEMÁJ ZÖLDBORSÓ FELFÚJTTAL

2011-09-17

sponsored links


Nem sûrûn rántok csirkemájat, mert tudom, hogy utána konyhatakarítás következik...Még nem sikerült rájönnöm a titok nyitjára, hogy miként kell a májat úgy sütni, hogy ne durrogjon, és ne "köpködje" szét olajjal a konyhámat. Pedig még vettem olyan szitát is a serpenyõ fölé, de hiába...Az ebéd viszont finomra sikeredett, így megérte egy kis plusz takarítás...

Hozzávalók: 1/2 kg világos csirkemáj, liszt-tojás-szemlemorzsa a panírozáshoz. A felfújthoz: 20 dkg zöldborsó, 4 dkg vaj, 4 dkg liszt, 2.5 dl tej, 2 tojás, só, fehér-bors.

A borsót sós vízben puhára fõzzük, majd leszûrjük és langyosra hûtjük. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és állandóan ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s