Rusztikus kajszibarackos lepény
sponsored links
Hozzávalók: a tésztához: 50 dkg liszt, 3 dl kézmeleg víz, 0,4 dl olaj, 1 kiskanál só, 1 ek cukor, 1 csapott ek por élesztõ, 12,5 dkg margarin és 7 dkg liszt. Továbbá szükségünk van még 6 ek darabos baracklekvárra, 4 ek olvasztott vajra, 6-7 db. kimagvalt, szeletekre vágott sárgabarackra, 10 dkg málnára, 2 teáskanál porcukorra.
A gyors vajastészta receptjét készítettem el. Ebbõl az adagból 2 normál méretû tepsi nagyságú tészta lesz. A tésztát kinyújtjuk, sütõpapirral ellátott tepsiben megkenjük a darabos lekvárral, és 5 percig az elõmelegített sütõben elõsütjük, ezután kivesszük a sütõbõl, elrendezzük rajta a barack szeleteket, megkenjük a vajjal, újból betesszük sülni 10 percre, majd a 10 perc letelte után, kivesszük, megszórjuk a...