Rumos szelet

2011-11-09

sponsored links


Tésztához:
25 dkg puha margarin, 60 dkg liszt, 2 tojássárgája, 2 dl tejföl, 20 dkg porcukor, 1 sütõpor
Töltelékhez: 15 dkg cukor, 3 evõkanál kakaópor, 5 dkg margarin, 2 dl tej, 1 csomag mazsola, 1/2 dl rum, fél üveg kimagozott meggybefõtt, 20 dkg durvára vágott dió, 2 kanál baracklekvár
A tetejére: csokoládémáz
Elkészítése:
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, tepsi hátán 3 lapot sütünk belõle. Kihûtjük.
A töltelékhez a cukrot a kakaóval és a tejjel felfõzzük, belekeverjük a margarint és 2 kanál baracklekvárt, majd az ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s