Rumos meggy

2014-06-28

sponsored links


Hozzávalók:
  • 1 kg magozott meggy (tisztán)
  • 30 dkg (nyírfa)cukor
  • 1 dl Portorico Rum 60?
Elkészítés:
  1. Az elõkészített magozott meggyet lemérjük és kg-onként 30 dkg (nyírfa)cukrot valamint 1 dl 60?-os rumot adunk hozzá.
  2. Jól összekavarjuk és 1-2 napra lefedve hûtõbe tesszük, naponta néhányszor megkavarjuk.
  3. Amikor a cukor elolvadt, üvegekbe rakjuk.
  4. Befõzõautomatában "80 fok - 30 perc"-es programon kidunsztoljuk.
    Megjegyzések, tapasztalatok:
    - Készíthetjük úgy is, hogy a sima magozott meggyhez az üvegbe rakáskor adunk rumot.

    Folytats a blogon ... kingakonyha.blogspot.com/2014/06/rumo...

    sponsored links

    Keres?s