Rumos-diós keksz.

2012-11-23

sponsored links


Rumos-diós kekszet már sütöttem hasonló tésztából, csak akkor kekszkinyomóval formáztam meg a kekszeket. Most egy kicsit változtattam a tésztán, és az egyszerûség kedvéért nem kekszkinyomóval formáztam meg, hanem csak kisebb golyókat formáztam a tésztából. Ezután a tepsiben sorakozó golyók tetejét villával kicsit lenyomtam, így formásabbak lettek a kekszek. Pár perc sütés után kihûtve, már fogyasztható is. Persze érdemes dupla adaggal indítani, és akkor egy jól lezárható dobozban hosszabb ideig eltartható. Egy délutáni tea, vagy kávé mellé finom kis ropogtatni való.

Hozzávalók:

17 dkg liszt
10 dkg vaj
1 db tojás
5 dkg darált dió
10 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2012/11/r...

sponsored links

Keres?s