Rumba áztatott, marcipánnal töltött aszalt szilva csokoládéba mártva
sponsored links
Teljesen oda vagyok az általatok készített bonbonokért, de még nem állok készen az elõállításukra, sem a felszerelést illetõen, sem agyban, sem idõben. Viszont nagyon szerettem volna, könnyebb technikával valami hasonló édességet készíteni, így kapóra jött Mézigörl szilvás csokija! Nem írom, hogy ilyen, meg olyan finom, csak a férjemet idézem a negyedik praliné után: "... minek adtál ebédet, megelégedtem volna ezzel a doboz bonbonnal is!...). És akkor a lányom, aki beleharapott és fura képpel rágta-rágta, majd becsukta a doboz tetejét és sutyiba a hóna alá vágva slisszolt a szobája felé. :D
Bocsánat, muszáj volt beleharapnom.
Az a narancssárga a marcipán, csak mert fehéret nem kaptam,
helyette lett zöld, kék, piros, barna, narancs.
Hozzávalók:
- 1 zacskó aszalt szilva kb. 30 db
- 150 g natúr marcipán
- 1-2 dl rum ...