Rozé kacsamell puliszkaágyon, édeskömény salátával
sponsored links
A Párom nagymamája által nevelt házi kacsa mellébõl készült ez a fogás is. Ínyenceknek való étel, mi is most ettünk elõször igazi rozé kacsamellet, finom omlós, szaftos hús volt a végeredmény, bár mi jobban szeretjük kicsit jobban átsülve. Az édeskömény saláta pedig különösen finom hozzá.
Hozzávalók: 1 házi kacsa melle, só, bors. A puliszkához: kb 40 dkg puliszkaliszt, só, 10 dkg ..., szárított bazsalikom, pici olaj.
A salátához: 1 kisebb édeskömény, 1 pici fej hagyma, 10 kalamata olajbogyó, 3 evõkanál ..., fél teáskanál só, csipetnyi cukor, 10 szem törött színes bors, 5 teáskanál olívaolaj. A tálaláshoz néhány saláta levél.
A salátához: 1 kisebb édeskömény, 1 pici fej hagyma, 10 kalamata olajbogyó, 3 evõkanál ..., fél teáskanál só, csipetnyi cukor, 10 szem törött színes bors, 5 teáskanál olívaolaj. A tálaláshoz néhány saláta levél.
Elkészítése: A vizet felforraljuk, sózzuk, belecsurgatjuk a puliszkalisztet, folyamatosan ...