Rozskenyér rozspehellyel

2012-05-31

sponsored links


A a 3 napja sütött rozskenyeret bekebelezte már a családom okosabbik hányada. ( A kisebbik lányomat még mindig kiveri a víz, ha nem hófehér, vattaszerû belsejû péksüteményt lát:::)))
Ma tehát ismét kenyeret sütöttem.
Az elkészítése nagyon hasonló az említett rozskenyérhez, de a búzatöretet lecseréltem 4 nagy evõkanál rozspehelyre. Megpirítás után a rozspehely jobban megduzzad a leforrázás után, mint a bulgúr, így más a kenyér állaga.
A malátakávét is elhagytam most.
Brühsück:
  • 2 ek lenmag
  • 2 ek szezámmag
  • 4 ek rozspehely
  • 2 tk köménymag ...

Folytats a blogon ... lacitromkonyha.blogspot.com/2012/05/r...

sponsored links

Keres?s