Rozskenyér

2011-09-29

sponsored links


Megint kipróbáltam egy másfajta kenyeret, ez egy 30 percesrozskenyér, így találtam rá a Hoxa portál honlapján. Nagyon kíváncsivá tett ésmegsütöttem, így:

Hozzávalók:
  • 40 dkg rozsliszt
  • 30 dkg Graham liszt
  • 2 evõkanál natúr tökmag, durvára törve
  • 2 evõkanál lenmag
  • 1 evõkanál szezámmag
  • 2 csapott teáskanál cukor
  • 2 kávéskanál szódabikarbóna
  • 2 kávéskanál só
  • 1 nagy csipet õrölt kömény
  • 1 kávéskanál tárkonylevél
  • ízlés szerint frissen õrölt bors
  • 10 dkg vaj, folyósra olvasztva és langyosra hûtve
  • 6 dl natúr joghurt
Elkészítés:
Elõmelegítem a sütõt 200 fokra és püspökkenyérformát sütõpapírral kibélelek. Egy nagy tálban összekeverem a kétféle ...

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/09/...

sponsored links

Keres?s