Rozmaringos vaddisznósonka friss tavaszi salátával
sponsored links
Egy igazi friss, tavaszias ételt szeretnék ma bemutatni. Igazából mindent lehet variálni, nincs túl sok szabály benne, csak a vaddisznósonka. Minden mindennel helyettesíthetõ.
Alapanyagok, elkészítés:
A vaddisznósonkát megfõzõm, majd hagyom kihûlni hagyományosan a fõzõlében. Egy jó húszdekás darabnak egy-másfél óra fõzési idõ kell.
Egy kisebb fej jégsalátát leveleire szedem, majd nagyobb darabokra vágom. Ha van friss medvehagyma, úgy egy kisebb csokrot megmosunk, és szintén összevágunk. Fél kígyóuborkát kockára, egy közepes paradicsomot pedig cikkekre szelünk. A legvégén friss retekbõl is hozzászelünk néhány kisebb és vékonyabb szeletet. Az egészet ...