Rozmaringos sült báránycomb

2011-09-05

sponsored links


Életem elsõ báránycomb sütése volt a hétvégén, hihetetlenül finom lett, nagyon jól sikerült ebben a melegben.
Ugyanis nem vagyunk normálisak, hogy neki álltunk ennek a bagatell 4 órás sütésnek a hõségben, de mivel még soha nem készítettem ilyet, jó kihívás volt egyben. 
Pénteken reggel szóltak ismerõsök, kérünk e egy fél bárányt, aznap reggel vágták le, naná hogy kértünk.
Mindannyian imádjuk. 
Életem párja azonnal hozzálátott konyhakészre varázsolni /darabolni fûrésszel, bárddal, baltával, stb/ és adagolni, mert az összes csontos része ment a pörköltbe, majd egyszer bográcsban fog elkészülni, ha majd lesz még szép idõ a mai hidegfront után.
Még pénteken a combot jó alaposan befûszereztem mindennel, ami csak itthon volt, bors, kömény /egész és õrõlt is/, fokhagyma - amibõl egy egész fej darabjait beleszúrkáltam a húsba is, egy-egy tasak grill fûszervarázzsal, steak és chili ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2011/09/rozmar...

sponsored links

Keres?s