Rozmaringos sárgabaracktorta mogyoróval és sárgarépával dúsítva
sponsored links
Amikor egy receptet kitalálok,kísérletezek a konyhában,akkor alkotás közben mindig pontosan lemérem és lejegyzetelem a pontos adagokat,hozzávalókat.Kóstolgatom,hogy elég édes-e,elég sós-e,vagy netán elég csípõs-e.Igyekszem,hogy minden passzoljon egymáshoz és amellett,hogy finomat varázsolok,nézzen ki jól a végeredmény.Így történt ez ma is.Kitaláltam egy reform gyümölcstortát.Minden túlzás nélkül állíthatom,hogy ez a legfinomabb sárgabaracktorta,amit valaha ettem!
Gazdag,aromás,a sötétbarna,lágy nádcukor pedig karamelles-melaszos ízt kölcsönöz neki,így mindenképpen csak ezzel a cukorral ajánlott készíteni!Nem bánjátok meg!:)
És még egy fontos dolog,amit észben kell tartanotok,ha elkészítitek!Lédús barackot ne használjatok,csakis kemény,de érett gyümölcsöket.
Az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok, 100%-ban saját torta,a kedvenc nyári gyümölcsömmel.
Vágtam egy jó emberes szeletet a páromnak,s egyszer csak azon kaptam magam,hogy a szelet 80%át szépen begyûrtem én magam:) Nem tudtam abbahagyni,diéta ide vagy oda,ez fenomenális!Persze holnaptól újra visszafogom magam,de pár percig a mennyországban jártam!:)
Rozmaringos sárgabaracktorta mogyoróval és sárgarépával dúsítva
Hozzávalók:
- 20 dkg darált törökmogyoró
- 1 nagy marék pörkölt földimogyoró a tetejére ...