Rozmaringos lilakrumpli sült hagymával

2012-02-09

sponsored links



Ismét egy gyors, egyszerû, de mégis különleges, igazi téli vacsi...

Egy kis különlegesség...
Nem olcsó, de a gatyánk azért nem megy rá egy kis kóstolásra... :-) És hát szezonális. Amit én vettem, az meg még magyar is. Minden a helyén :-)
Amikor megláttam a boltban, tudtam, hogy meg kell kóstolnom.Nem tudtam, hogy tudományosan miben jobb, mint a hagyományos krumpli, de éreztem, hogy valami olyasmiért kell szeretni, amiért a lila és piros bogyósgyümölcsöket is. A boltból hazaérve utánaolvastam, igen, magas az antioxidánstartalma. Nekem "svájci kéket" sikerült szereznem.
Olvasgass egy kicsit, itt találsz infót ezekrõl a színesfajtákról: www.lilaburgonya.hu

Nem kell túlbonyolítani, a sült krumpli magában is tökéletes;-) (mármint az, ami tényleg krumpliból van?)

Hozzávalók: (mennyiséget nem írok, attól függ, hányan eszitek, és hányszor szeretnétek lakmározni belõle)
  • lilakrumpli (kettõnknek vacsorára kb. 30-40 dkg)
  • hagyma ízlés szerint (vörös volt kéznél)
  • rozmaring ...

Folytats a blogon ... kincsesbarlang.blogspot.com/2012/02/r...

sponsored links

Keres?s