Rozmaringos harcsafilé borsos almával

2014-02-11

sponsored links



Ez az étel úgy született, hogy késésben lévén, kétségbeesetten próbáltam köretet találni a hal mellé, persze olyat, ami belefér a diétánkba. Keresgéltem a kamrában, és az alma tûnt a legvonzóbb alapanyagnak. Persze "csak úgy simán" megpárolni vagy kompótnak nem akartam, de amikor a rózsabors is a szemem elé került, már tudtam, hogy többféle borssal fogom ízesíteni, meg persze rozmaringgal, ami az egyik nagy kedvenc fûszerem!:) A végeredmény engem igazolt, és ez a köret azóta - különféle húsok mellé - idõrõl idõre asztalra kerül nálunk. Szerintünk nagyon finom!:) Kíváncsi lennék, nektek ízlik-e? ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2014/02/rozma...

sponsored links

Keres?s