Rozmaringos fokhagymás sütõtök és párolt pagoda karfiol

2011-11-04

sponsored links



Mostanában teljesen leszoktam a sima rizs és krumpli köretekrõl, és szerencsére családom ezt nem bánja. Hétvégén a sült csirkéhez kétféle köret készült. Az egyik egy finom fûszeres sült sütõtök volt, a másik pedig párolt pagoda karfiol. 

A sütõtököt minden formában imádjuk, készült már leves, torta, muffin is belõle (ígérem, jönnek ezek is hamarosan), most éppen köretként készült el. Pontos mennyiségeket nem írok, mindenki nyilván annyit készít belõle, amennyit akar és a fûszerezés is inkább egy ötlet. 

A pagoda karfiolt nemes egyszerûséggel megpároltam, semmi bonyolultat nem csináltam vele. Mivel tudom, hogy barátnõm, már nyúl is a telefonért (vagy a Skype-hoz), hogy megkérdezze, hol a csudában lehet ilyen puccos dolgokat találni, ezért már most leírom, hogy a pagoda karfiolt itt kaptam a faluban lévõ CBA Prímában, és karfiolhoz hasonló árban van. A pagoda karfiolból persze több ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s