Rozmaringos dió egyben sütve
sponsored links
Mostanában a hentesek hozzáállása a dolgokhoz merõben különbözik a15 évvel ezelõttitõl. A húshoz fõzési, ételvezetési tanácsokat, telefonszámot, és mosolyt is adnak.
A múlt hétvégén kievett a fene a piacra. Megkívántuk az évente egyszer esedékes hagymás rostélyost, ehhez akartam húst venni, de elkapott a hév, meg a hentes lelkesedése, és vettem egy diót is amit egyben megsütöttem, finom volt, szép, fantasztikusan puha és szaftos, majd végighallgattam, hogy ki miért nem eszik, vagy csak csukott szemmel belõle.
Nos az biztosan kiderült, hogy hánival más a szépségideálunk, ami a húsokat illeti Szerinte ez a hús ?...nem vonzó. Érted? Egy ilyen szelet húst a tányéron egyszerûen nem kívánunk meg....? És mindezt hármuk nevében mondta, még szerencse, hogy Aurél éppen nem tudott melléjük állni.
Õszintén sajnálom, hogy nem bekötött szemmel ültettem õket asztalhoz, és készítettem krumpli-husi falatokat, akkor talán nagyobb sikere lett volna. Háni utóbb elismerte, hogy maga a hús finom, de számára testidegen az ilyen típusú szeletelt hús.
Na ennyit a fogadtatásról, amúgy isteni volt, a krumplisalátával különösen.
Hozzávalók: ...