ROZMARINGOS CSIRKECOMB, BORRAL ...

2012-07-18

sponsored links



Régen fõztem már finom, szaftos csirkét... Nagyon szeretjük a tejfeles csirkepaprikást nokedlivel, de most arra gondoltam, hogy kísérletezem egy kicsit az ízekkel és a fûszerekkel. Azt tudtam, hogy a bor és a sör hihetetlen módon át tudja átvarázsolni a húsok ízét, és nem, hogy csak átvarázsolja, hanem nagyon omlóssá is teszi..., ezért a fejemben már ott volt, hogy borhoz, mindenképpen nyúlok majd ehhez az ételhez. Ha azt mondom, hogy a lányok repetáztak belõle, és a kutyusok remegtek a lábosban maradt kevéske szaft kitunkolt kenyér darabkáiért, akkor azt hiszem, elmondtam róla mindent... Nagyon finom, pikáns szaftos étel lett belõle, omlós hússal. A tésztát is én gyúrtam hozzá, egy olasz recept alapján. 

Hozzávalók: 10 db bõr nélküli csirkecomb /cimbalomverõ /, 1 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 2 szál újhagyma, 1-1 paprika és paradicsom, 1 ágacska friss vagy 1 kávéskanál szárított rozmaring, 2 dl testes vörös bor, 1 evõkanál mustár, só, õrölt ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s