Rozamisu

2012-06-05

sponsored links


Az nyilvánvaló volt, hogy ebédre a kedvenc palóc gulyásomat készítem el, de hogy mi legyen a második, arra több lehetõség is felmerült. A túrós tésztához nem volt túró... Illetve megromlott:( A dejós tésztához a dejó hiányzott:( Nézelõdtem egy keveset, rátaláltam 12 db maradék babapiskótára... Találtam még mascarponet is, de azért egy sima hétköznapot és a szénhidrát-szegény diétámat nem találtam eléggé alkalmasnak egy Tiramisuhoz... Amit én készítettem, nagyon távoli ismerõse csak a Tiramisunak, de mivel akkor találtam ki, úgy gondoltam, el is nevezem... így született meg a Rozamisu. Éppen megfelel arra, hogy egy tartalmas leves után egy kis desszertet fogyasszunk. Esetemben - lehetõség szerint - kevés szénhidráttal. Van úgy az ember(lánya), hogy nem elég a gyümölcs, illetve mást kíván, de korlátozott számban állnak rendelkezésére az alapanyagok:)

Hozzávalók: 
(4 adaghoz) 

6 dl tej 
1 cs. vaníliás pudingpor 
10 dkg kr. cukornak megfelelõ édesítõszer 
12 db babapiskóta  ...

Folytats a blogon ... szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blo...

sponsored links

Keres?s