Rosében párolt karalábés csirkecombfilé
sponsored links
Mivel pár nappal ezelõtt épp egy kiváló, cidre-ben párolt nyúlcombot vacsoráztam, egybõl jött az ötlet, hogy ezt miért ne lehetne rozéval is elkészíteni. Lehet, hogyne lehet.
A gondolatot tett követte, de sehogy sem találtam hirtelen nyulat. Viszont a hentesnél ráleltem egy szétnyitott csirkecombra, ezzel kénytelen voltam megpróbálni. A nyúl esete azonban továbbra is fennforog.
Közben szétnéztem a piacon, és az alma, körte, karalábé, édeskömény csatája pár perc alatt eldõlt.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy továbbra is szem elõtt tartottam a hozzávalók eredetiségének, frissességének a megtartását. Annyi fûszert használtam, amennyi épp szükséges, vagyis semennyit, csupán só és feketebors, mindkettõ frissen õrölve. Magam is meglepõdtem, hogy csupán három alapanyag mennyi ...