Rosé kacsamell vegyes zöldségkörettel
sponsored links
Úgy döntöttem, hogy ezt a tényárt azon melegiben, még ma posztolom, különben sumákolás lesz és nem kerül fel soha. Pedig nagyon finom volt, kár lenne érte.
A körettel kezdeném, mert nagyon kedvenceim az ezerféleképpen variálható tavaszi zöldségek, amiket serpenyõben vagy sütõben is el lehet készíteni. Egy biztos, hibázni nem lehet velük. Zsengék, frissek, ízletesek.
A fogás húsrészeként ma egy kacsamell debütált. Tamás nagyon szereti, de elég sokszor eszik kacsát ebédidõben, így nem gyakran készítem. Most viszont mégis emellett döntöttem, és nem bántuk meg.
Korábban a Blanchir-ban készítettünk ilyen rosé kacsamellet, és ha jól emlékszem az elkészítés módjára, akkor aszerint jártam el most is.
Hozzávalók 2 fõre: ...