Rosé kacsamell vargányás polentával

2011-10-21

sponsored links


Na, ezt a húst bármikor meg tudnám enni!
Gyerek koromban elég sok kacsát és libát ettünk. Nem lehetett okunk panaszra az elkészítés módját illetõen sem, mert finom puha és fûszeres húsokat ettünk Az Anyukám még fasírtot is csinált a libamellbõl, mert már nem tudott mit kezdeni a hússal. Ezt õ mesélte, én nem emlékszem ilyenekre. Szóval ilyen bõségben éltünk, de a húsok mindég gondosan jól átsütve készültek.
Libamáj és kacsamáj is került az asztalra minden alkalommal, finom hagymás törtkrumplival és a kisütött apró töpörtyûkkel.
Ludaskása sok zöldséggel és puha libahússal. Érdekes, hogy a rizst is mindég meg tudta fõzni jól, pedig az akkori választék meg sem közelítette a mostanit.

Most viszont vadászni kell a kacsahúsra, mert valahogy ez is eltûnt a nyúllal együtt.
A rosé kacsamell elterjedése viszont elõhozta az állatnak legalább ezt a részét. Nem biztos, hogy ezért, de ma már ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/10/rose-...

sponsored links

Keres?s