Rosé kacsamell

2012-03-23

sponsored links

kacsamell

Ez az étel azért necces, mert vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy a rózsaszín hús = véres hús = nyers hús. Ennek ellenkezõjérõl meggyõzni bárkit is egy jól sikerült étellel lehetne, ha nem menekülne az illetõ hanyatt-homlok még a gondolattól is. Mindezt megelõzendõ rosé kacsamell akkor készül, mikor a szóban forgó személy egyébként is boldogan távozik egy kellemes tarokkparti reményében.

Rosé kacsamell (1 személyre):

Fél kifilézett kacsamell bõrét beirdaljuk, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, beszórjuk még valamilyen jóízû fûszerkeverékkel. A konyhában állni hagyjuk egy ideig, hogy ne legyen hideg. Közben elõmelegítjük a sütõt 200 fokra. Egy serpenyõt alaposan felforrósítunk, és a kacsamellet bõrével lefelé beletesszük. Addig sütjük, míg a zsírja nagy része ...


Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s