Rostélyos rózsaszínre, krémes-ropogós krumplitócsnival és vinaigrette-es salátával
sponsored links
A múltkori bélszín sütés után maradt még lendület és megint ellátogattunk a Csarnokba, még egy próbát téve a Józsi-féle hentesüzlettel, ami ezúttal már tényleg az õ üzletük, a neve pedig nagyon találó: Mészár-steak. Ugyan hátszínre pályáztunk, de az nem volt, hazajött viszont velünk 4 tisztességes rostélyos szelet. Az eredmény pedig fent látható. :-) És hogy hogyan jutottunk el idáig? Nos... a terv az volt, hogy pici változtatásokkal reprodukálok egy korábban a Blanchir-ban elkészített vacsorát - és azt kell mondjam, igen jól sikerült.
Hozzávalók a húshoz:
Hozzávalók a húshoz:
- fejenként 1 szelet rostélyos
- só, bors, fûszervaj
A körethez:
- 5-6 közepes-nagyobb szem krumpli
- 5-6 dkg gruyére ...