Rostos sárgabaracklé télre-nyárra
sponsored links
Ha gyümölcslérõl van szó, nálunk inkább a centrifuga lép akcióba, de ettõl függetlenül idõnként készítek ivóleveket is, így egyszeri munka gyümölcsét több napig élvezhetjük. Most egy kevés maradék sárgabarack szorult elsõsegélyre, fagyasztani nem szerettem volna, a lekvárfõzés szóba sem jöhetett (vajon, miért? :D), így a keményebbeket félretettem egy kis sárgabarackos gombóchoz, a puhábbakból pedig ivólevet készítettem.
Gyümölcsszezon lévén (inkább) esszük a vitaminokat frissen, így most is befõzésre gondoltam. Kissé tanácstalan voltam, mert télre nem szoktam ivólevet eltenni, de kis kutatás után Dulminánál és Renátánál is megerõsítést kaptam: elvileg mûködik a dolog. :)
"Mindenünk a gyümölcs" :)))
A sárgabarackokat megmostam, kimagoztam, ahol akadt a héjon hiba, ott kivágtam, majd a...