Rostos szederlé
sponsored links
Százszor finomabb , mint a kajszilé!!!!
Eszméletlenül rossz idõ van. Mindenütt elborulva, állandóan, szitálva esik az esõ. A szeder meg attól érik ugye. Nem is akármennyi. Anyukám kétnaponta jelez, menni kéne, mert folyamatosan szüretel. Minden formában jöhet . Fagyasztva, csak úgy egyszerûen. Joghurtba turmixolva,dzsemnek, gyümölcs levesnek, süteménybe ,cobblerbe!!! ,és most rostos lének.
Hát nem tudom hogyan jellemezzem. Egyszerûen fantasztikus az íze. Volt még a késõi málnánkon úgy egy fél kiló. Még azt is hozzáadtam a szederhez.
Mindenben úgy jártam el, mint az elõzõleg készített kajszilénél. Gyümölcs megmos, vízzel feltesz fõni, kicsi citromsav, szép piros maradt a színe tõle. Picit felrottyant, botmixerrel átkavar, aztán szitán áttörtem a magok miatt.Többszörös mennyiségû vizzel felönt, hogy azért kellemesen iható legyen. Cukor a lébe ízlés szerint. Közben ...
Mindenben úgy jártam el, mint az elõzõleg készített kajszilénél. Gyümölcs megmos, vízzel feltesz fõni, kicsi citromsav, szép piros maradt a színe tõle. Picit felrottyant, botmixerrel átkavar, aztán szitán áttörtem a magok miatt.Többszörös mennyiségû vizzel felönt, hogy azért kellemesen iható legyen. Cukor a lébe ízlés szerint. Közben ...