Rostos ribizlilé agávé sziruppal, mentával
sponsored links
Ribizlilé mentával |
Ebben a kánikulában jólesik a hideg üdítõ. Mi már évek óta nem iszunk cukros szörpöket, hanem frissen facsart gyümölcsleveket készítek télen-nyáron.
Most éppen ribizlibõl csináltam.
Hozzávalók : buborékmentes ásványvíz vagy tisztított víz( fél liter), fél marék leszemezett alaposan megmosott ribizli, 5-6 mentalevél és kb. fél deci agávé szirup.
Az agávé szirupot bioboltban vettem, és Itt találtam ismertetõt róla.
Mit tartalmaz?
Az agave növény szárából nyerik a nedvet, így minnél idõsebb a növény annál több nedvet ad. Ez a lé fruktózt és glükózt tartalmaz, de található még benne vas is. 100 ml agave szirup 300 kalóriát tartalmaz, de mivel kevés mennyiségre van szükség ...