Roston sült, baconba tekert, fokhagymás tejben pácolt csirke
sponsored links
Ünnepi, vendégváró ételnek is készíthetjük, hiszen elõre dolgozhatunk vele. Mikor jönnek, a számunka kedves emberek csak készre sütjük. A köretnek lenmagos burgonyalepényt készítettem színes burgonyapürébõl, de mivel izgalmas és még fõételként is fogyasztható egy egy másik, teljes bejegyzést szánok rá:) 1 csirkemell - egy tasak bacon szalonna - 3-4 dl tej - 5 gerezd fokhagyma - só - bors
A csirkét érdemes legalább egy éjszakán át pihentetni a pácban, hogy igazán átjárják az ízek. A húst tetszés szerint szeletelhetjük, csak figyeljünk oda, hogy egy idõben süljön át a szalonnával. Ne járjunk úgy, hogy a szalonna már ég, de a ...
A csirkét érdemes legalább egy éjszakán át pihentetni a pácban, hogy igazán átjárják az ízek. A húst tetszés szerint szeletelhetjük, csak figyeljünk oda, hogy egy idõben süljön át a szalonnával. Ne járjunk úgy, hogy a szalonna már ég, de a ...