Roston sült, baconba tekert, fokhagymás tejben pácolt csirke

2011-11-28

sponsored links

Ünnepi, vendégváró ételnek is készíthetjük, hiszen elõre dolgozhatunk vele. Mikor jönnek, a számunka kedves emberek csak készre sütjük. A köretnek lenmagos burgonyalepényt készítettem színes burgonyapürébõl, de mivel izgalmas és még fõételként is fogyasztható egy egy másik, teljes bejegyzést szánok rá:) 1 csirkemell - egy tasak bacon szalonna - 3-4 dl tej - 5 gerezd fokhagyma - só - bors

A csirkét érdemes legalább egy éjszakán át pihentetni a pácban, hogy igazán átjárják az ízek. A húst tetszés szerint szeletelhetjük, csak figyeljünk oda, hogy egy idõben süljön át a szalonnával. Ne járjunk úgy, hogy a szalonna már ég, de a ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2011/11/rosto...

sponsored links

Keres?s