Roston, sajtos gomba

2011-10-18

sponsored links

Fõételként is fogyasztható, pl. egy salátával, de jelen esetben köretként szerepelt a menünkben. Könnyen és gyorsan elkészíthetõ, valamint nagyon laktató a gomba adottságainak köszönhetõen. Fejenként 4-5 közepes méretû fejjel kell számolni. Ha köretként fogyasztjuk elég, ha lágyabb ízû, sima sajtot használnunk, hogy ne legyen annyira intenzív, ha fõételként, akkor adhatunk hozzá füstölt sajtot, kecskét vagy éppenséggel juhsajtot is. Mivel nem bízom a gombákban, bolti csiperkét használtam :)

Fejenként:
4-5 fej gomba
fûszer v. sima só
4 fejenként 1 ujjnyi sajt

A gombát megpucoljuk, tetszés szerinti fûszerrel megszórjuk (jelen esetben sült csirke fûszer), majd kevés olajon, vagy ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2011/10/rosto...

sponsored links

Keres?s