Roppanós brownie
sponsored links
Roppanós brownie a neve, bár nekem nem roppant, de ezt betudom annak, hogy nem cukorral készítettem, hanem xilittel. Ettõl függetlenül jelenlegi kedvenc brownie-receptem :)
Roppanós brownie
Hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
4 db tojás
20 dkg xilit
14 dkg liszt
Elkészítés:
- A csokit összetörjük és a felkockázott vajjal együtt egy tálkába tesszük, majd vízgõz fölött megolvasztjuk.
- A tojásokat a xilittel habosra keverjük, majd a kihûlt csokival összekeverjük. Végezetül a lisztet is beleszitáljuk. A masszát egy kisebb, olajjal vagy vajjal kikent tepsibe öntjük.
- Elõmelegített sütõben 180 fokon 20 percet sütjük. Akkor jó, ha a teteje már kezd megkérgesedni, de ha megnyomjuk, belül még teljesen puha.