Ropogós rántott hagymakarika

2011-11-24

sponsored links


Sokszor kísérleteztem a rántott hagymakarikával, de soha nem lett olyan finom, mint amilyet az egyik gyorsétteremben szoktunk enni, sõt még a fagyasztott, kész, csak sütni kell hagymakarikákat sem közelítettem meg. Mostanában láttam a neten egy ehhez hasonló elkészítési módot videón, és kipróbáltam. Nagy sikere lett. A tészta vastagsága nagyban befolyásolja a bunda vastagságát, így aki szereti a duci bundájú karikákat, azok sûrûbbre keverjék a tésztát. A receptnél megjegyzésben ajánlottam, hogy ehhez nem a finomra darált zsemlemorzsa a nyerõ, de nekem nem volt akkor más otthon, mivel frissen megszerzett tudásomat azonnal kamatoztatni akartam, így az apró szemû morzsával készíttetettem el. Még csak Dexi exrudált kukoricakenyér sem volt otthon, amivel jó eredményeket értem  el a kfc-s csirke lekoppintásában, pedig az is nagyon megfelelõ lett volna. A tescós zsömle is kiváló, ha teljesen kiszárad, és azt a reszelõ durvábbik oldalán reszelem le, mert így nagyobb szemcsék is lesznek benne, de pechemre egy árva tescós zsömle sem volt otthon. Szerencsére így is nagyon jó lett, de hogy milyen lehetett volna, azt el tudom képzelni. Maradt pár darabka ...

Folytats a blogon ... alizkonyha.blogspot.com/2011/11/ropog...

sponsored links

Keres?s