Ropogós kovászos uborka,grillezett kukorica
sponsored links
Kicsit másképp
Uborka és kukorica.Nyáridõben kétségkívül dobogós helyen szerepelnek a legtöbb magyar konyhában.
A kovászos uborka készítését Anyutól tanultam,és csak így szeretem.Ropogósan.Azt az összeszottyadt fajtát még látni sem bírom.
A kukoricát mi is mindig fõzve és sósan ettük.Egyszer ugyan megkóstoltam cukorral is mert az unokatestvéreim azzal szerették.Hát...az én ízlésemnek finoman szólva is rettenetes.
És bár ettünk grillen sült kukoricát Szerbiában a hegyekben,de valahogy nem jutott eszünkbe itthon sütni.Mígnem a múltkor a férjem egyik barátjáék sok zöldség mellett kukoricát is grilleztek.És a hétvégi hússütés után jópár kukoricacsövet grilleztünk mi is.Nagyon-nagyon finom!
Ropogós kovászos uborka
A titok állítólag az ecet.Én kétliteres üvegbe rakok le minden héten egy adagot,ami 12-14 db kisebb uborkát jelent.Ehhez a ...