Ropogós kovászos uborka,grillezett kukorica

2012-08-09

sponsored links


Kicsit másképp

Uborka és kukorica.Nyáridõben kétségkívül dobogós helyen szerepelnek a legtöbb magyar konyhában.
A kovászos uborka készítését Anyutól tanultam,és csak így szeretem.Ropogósan.Azt az összeszottyadt fajtát még látni sem bírom.
A kukoricát mi is mindig fõzve és sósan ettük.Egyszer ugyan megkóstoltam cukorral is mert az unokatestvéreim azzal szerették.Hát...az én ízlésemnek finoman szólva is rettenetes.
És bár ettünk grillen sült kukoricát Szerbiában a hegyekben,de valahogy nem jutott eszünkbe itthon sütni.Mígnem a múltkor a férjem egyik barátjáék sok zöldség mellett kukoricát is grilleztek.És a hétvégi hússütés után jópár kukoricacsövet grilleztünk mi is.Nagyon-nagyon finom! 

Ropogós kovászos uborka

A  titok állítólag az ecet.Én kétliteres üvegbe rakok le minden héten egy adagot,ami 12-14 db kisebb uborkát jelent.Ehhez a ...

Folytats a blogon ... alegjobbotthon.blogspot.com/2012/08/r...

sponsored links

Keres?s