Ropogós fûszeres csirkeszárny amerikai káposztasalátával
sponsored links
Egyszerû hétköznapi fogás volt, ahogyan már írtam korábban is, a kisfiam egyik kedvence a csirkeszárny, így gyakran terítékre kerül.
20 csirkeszárnyat pácoltam, kétféle pácban. A szárny hegyét levágtam, azt alaplébe szántam, a középsõ szárny részeket pácoltam ebben a mérhetetlenül egyszerû, de aktuálisan elkészített házi fûszerpácba. A szárny töveket félretettem a másik páchoz.
negyed teáskanál fehérbors
negyed teáskanál zöldbors
negyed teáskanál finomra õrölt rozmaring
1 teáskanál morzsolt majoránna
1 teáskanál fokhagyma granulátum
1 teáskanál édes fûszerpaprika
fél teáskanál chili por
Száraz fûszerpácot alkalmaztam, mert még nem tudtam, hogy fritõzben, vagy tepsiben akarom-e kisütni. Alaposan megforgattam a szárny darabokat a fûszerkeverékben és egy éjszakán át pácoltam benne, letakarva a hûtõben...
negyed teáskanál fehérbors
negyed teáskanál zöldbors
negyed teáskanál finomra õrölt rozmaring
1 teáskanál morzsolt majoránna
1 teáskanál fokhagyma granulátum
1 teáskanál édes fûszerpaprika
fél teáskanál chili por
Száraz fûszerpácot alkalmaztam, mert még nem tudtam, hogy fritõzben, vagy tepsiben akarom-e kisütni. Alaposan megforgattam a szárny darabokat a fûszerkeverékben és egy éjszakán át pácoltam benne, letakarva a hûtõben...